Agijaoksen kurssit/koulutukset

Kursseille/koulutuksiin hakeudutaan sähköisillä hakemuksilla.

Alkavista kursseista/koulutuksista tiedoitamme myös TorKK-postituslistan kautta sekä TorKK:n Facebookryhmissä.

Kaikki TorKK:n kurssit/koulutukset järjestetään Kallioputaan Koiraurheilukeskuksessa Vauhtikoira Areenalla, Matkailijantie 4, Tornio.

Koirien tulee olla rokotettu SKL:n rokotusmääräysten >> mukaisesti.

Huom!  Tornion Kennelkerho ei vakuuta jäseniään ja harrastajiaan tapaturmien varalta, joten jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja on itse vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen ja kattava vakuutus harrastamiinsa koiraurheilulajeihin.

Jaoksen koulutusvastaava: Jaana Vaara, agikoulutusvastaava (at) tornionkennelkerho.net

Kurssit

Seuraavat alkavat agikurssit: Valmistava ma 16.4..2018, molemmat alkeiskurssit ma 23.4.2018, molemmat jatkokurssit ti 17.4.2018.

HUOM! Kurssit aloitetaan infotunnilla 9.4.2018, valmistavalle ja alkeiskursseille tulevat kl 18:30, jatkokursseille tulevat kl 19:00, paikka Vauhtikoira Areena. Infotunnilla käydään läpi kerhon käytäntöjä, kerrotaan agilityn teoria-asioita. sekä tarkistetaan kurssimaksut. Infotunnille tullaan ilman koiraa ja se kestää n. 30 min.

Kurssihakemus >> avautuu  ma 26.3.2018 kl 8:00.

—————————

Valmistava kurssi agilityn alkeisiin (10 kertaa)

Valmistava kurssi agilityn alkeisiin on tarkoitettu yli 8 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssilla tutustutaan agilityn perusteisiin turvallisesti huomioiden koiran ikä ja fyysinen kehitys sekä paneudutaan koiran motivoimiseen sekä koiran ja ohjaajan väliseen yhteistyöhön. Kurssi antaa valmiudet jatkaa agilityn alkeiskurssille.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssille otetaan 5 koirakkoa.

Kurssipäivä: maanantaisin kl 20:00-21:00

—————————

Agilityn alkeiskurssi (10 kertaa)

Agilityn alkeiskurssi on tarkoitettu yli 12 kuukauden ikäisille koirille. Kurssilla tutustutaan agilityn perusteisiin, esteiden turvalliseen suorittamiseen sekä lyhyempiin esteyhdistelmiin. Kurssi antaa valmiudet hakeutua jatkokoulutukseen agilityn jatkokurssille.

Koira voi osallistua alkeiskurssille kun koira on vähintään 12kk, rokotukset ovat kunnossa ja tapakasvatuskurssi tai vastaava käytynä tai koira omaa tapakasvatuskurssilla opeteltavat taidot. Nuoremmilla koirilla on oltava agilityyn valmistava kurssi käytynä.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssille otetaan 5 koirakkoa per ryhmä.

Kurssipäivät: ryhmä 1 maanantaisin 18:00- 19:00, ryhmä 2 maanantaisin 19:00- 20:00.

—————————

Agilityn jatkokurssi (10 kertaa)

Pääsyvaatimuksena kurssille on agilityn alkeiskurssi tai vastaavat taidot. Koiran on oltava vähintään 12 kk ikäinen ja rokotusten on oltava kunnossa. Jatkokurssilla kehitetään esteosaamista ja suoritetaan muutaman esteen ratoja.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssille otetaan 5 koirakkoa.

Kurssipäivä tiistaisin ryhmä 1 16:30-17:30, ryhmä 2 17:30-18:30.