Agilityseminaari 20.8.2021

”I am a competitor, trainer, and international agility judge. Since 2000 I competed with all my five dogs and I was a proud member of Slovakian representation at World Championship and European Open in 2016–2019. I love to judge and see so many handler styles and attitudes inside the ring. I love to train other people and see their happy faces when they are overcoming their own limitations.”

—————

Ihana slovakialainen Vendula Hausnerová tulee kouluttamaan Tornion Kennelkerholle perjantaina 20.8.2021. Vendula tuomaroi TorKK:n järjestämät viralliset kisat 21-22.8 (Eloralli), joten nyt voit ottaa esimakua hänen rataprofiileistaan.

Vendula on kokenut arvokisakonkari ja on edustanut Slovakian joukkuetta usein sekä yksilö-että joukkuetasolla. Viimeisin debyytti oli Suomessa pidetyissä MM-kisoissa villakoira Eliotin kanssa.

Kouluttajana Vendula on huumorintajuinen ja rento. Hänen koulutusratansa edustavat sitä, mihin on muualla Euroopassa totuttu. Koulutuskielenä on englanti.

Koulutuksen päivämäärä on 20.8 klo 15:00-21:30 (radanrakennus klo 14:30) Koulutuksen hinta TorKK:n jäsenille on 50e ja muille 55e. Ryhmässä on 5koirakkoa/2h. Ilmottaututuminen on sitova. Mikäli et pääse koulutukseen, voit myydä paikkasi eteenpäin.

Mikäli vallitseva tilanne sallii, on mahdollista ostaa myös kuunteluoppilaspaikkoja 10e hintaan. Mikäli koronatilanne kiristyy, TorKK pitää oikeuden koulutuksen perumiseen. Jos jäi kysyttävää, minut tavoittaa joko Fb:n tai sähköpostin kautta.

Terkuin koulutusvastaava Mari
mari.lappalainen (at) tornionkennekerho.net

Ilmoittautuminen koulutukseen » 
(avautuu 5.7.2021 klo 9:00)