Kurssi/hallimaksut harjoittelijoille

Kurssi / hallimaksut maksetaan tilille:
Säästöpankki Optia:  IBAN: FI74 4600 0010 2896 31 BIC: ITELFIHH
Viiteteksti: esim. Hallimaksu 2021-2022,  Harjoittelijan Nimi,  erä 1/3

Kaikki viikottaisiin koulutusryhmiin osallistuvat maksavat hallimaksun sekä hankkivat avainfleksimen (myös nuorisomaksulla harjoittelevat) . Hallimaksu oikeuttaa myös hallin/kentän käyttöön vapaavuoroilla.  Vapaavuoroilla voit myös halutessasi käyttää omaa avustajaa/valmentajaa. Jos avustaja/valmentaja haluaa itsekin harjoitella, niin hänen on maksettava hallimaksut tai ostettava vauhtikoira.fi-sivun kautta halliaikaa.

Vapaavuoroille varataan harjoitteluaika Skeddasta», ilman varausta vapaavuorot eivät ole käytettävissä. 
tämä käytäntö voimassa toistaiseksi. Varausohjeet»  

Hallimaksu on henkilökohtainen maksu, jonka jokaisen siellä harjoittelevan on maksettava. Se ei ole talouskohtainen, eli jos useampi samasta perheestä harjoittelee hallilla huolimatta käyntimäärästä, on jokaisella hallilla harjoittelevalla oltava hallimaksu maksettuna. Sitä ei siis voi jakaa useamman perheenjäsenen kesken. Jos sinulla on maksamattomia hallimaksuja edellisiltä kausilta, pidetään fleksim suljettuna niin kauan, että kaikki maksut ovat ajan tasalla.

Huom! Hallimaksuista maksetaan vain toisen jaoksen maksu, toko/rallytokoa harjoittelevat spk-jaoksen, agilityä harjoittelevat agijaoksen. Jos harjoittelet esim. sekä tokoa että agilityä,  maksat agijaoksen harjoittelumaksun.

Hallimaksu

Hallimaksu voidaan maksaa kerralla tai kolmessa erässä. 1. erä 15.9.2021 mennessä, 2. erä 15.11.2021 mennessä, 3. erä 15.1.2022 mennessä. Erillisiä muistutuksia hallimaksujen erääntymisestä ei lähetetä, joten huolehdithan itse maksusi ajoissa kuntoon.

Huomio että maksaessasi hallimaksuista 1. erän sitoudut maksamaan kaikki erät kauden loppuun (31.7.2022) asti.

Hallimaksua ei voi maksaa kuukausi kerrallaan, vaan se maksetaan aina aloittamiskuukaudesta kauden loppuun asti. Hallimaksua ei palauteta, vaikka harjoittelu keskeytyisi treenikaudella.

Jos et ole täyttänyt 18 vuotta kauden alkaessa (1.8), maksat nuorisomaksun koko kaudesta.

Kulkuoikeudet suljetaan väliaikaisesti, jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.  Kulkuoikeus avataan, kun maksu on suoritettu.  Fleksimen uudelleen avaamisesta veloitetaan avausmaksu  10€, joka tulee olla maksettuna ennen fleksimen avaamista.

Avainfleksimen toiminnan varmistamiseksi lähetä kuittikopio maksamastasi hallimaksusta osoitteeseen: avainvastaava (at) tornionkennelkerho.net

Hallimaksut kaudelle 2021-2022 (1.8.2021-31.7.2022)

SPK-jaoksessa treenaavat: 498 € / treenikausi.
Agilityjaoksessa treenaavat: 570 €/treenikausi.
Nuorisomaksu alle 18-v: 120 €/treenikausi.
Lisäryhmäpaikka 2. tai useampi koira/ohjaaja: 15 € (koko kausi/koira).

Viikkoryhmäpaikka ja kouluttajana toimiminen sekä hallimaksu sisältää myös näyttelyharjoittelumaksun.

Kurssimaksut kaudelle 2021-2022 (1.8.2021-31.7.2022)

(Spk- ja agilityjaoksen kursseille osallistuvat, TPK» ja agilitykurssit»).
Uudet jäsenet: 120 €, sis. jäsenmaksun (koko kuluvalle vuodelle), kurssin koulutusmaksun.
Jäsenet, ei voimassa olevaa hallimaksua:  80 € sis. kurssin koulutusmaksun.
Jäsenet, voimassa oleva hallimaksu: 50 € sis. kurssin koulutusmaksun.
Koulutusohjaajat: 60 € (ei voimassa olevaa hallimaksua).
Koulutusohjaajat: 30 € (voimassa oleva hallimaksu).

Kurssimaksu sisältää myös näyttelyharjoittelumaksun kurssin ajalta.

Ainoastaan kurssimaksun maksaneilla ei ole oikeutta käyttää hallia vapaavuoroilla. Hallimaksu (kuluvan kauden loppuun asti) ja fleksim täytyy olla maksettuna, jotta vapaavuorot on käytettävissä.

Näyttelyharjoitukset

TorKK:n jäsenille, joilla hallin hallimaksu maksettuna, sekä tapakasvatus/rally-tokon/tokon /agilityn valmistava/alkeis/jatkokurssilaisille ja koulutusohjaajille maksuton,  muut 5 €/kerta. Maksetaan TorKK:n tilille » Kertamaksusta kuitti mukaan harjoituksiin.