SPK-jaoksen kurssit/koulutukset

Tällä sivulla ilmoitamme kausikoulutuksista/kursseista, kertaluontoisista koulutuksista ilmoitetaan etusivulla. Koulutuksiin/kursseille hakeudutaan sähköisellä hakemuksilla.

Alkavista kursseista/koulutuksista tiedoitamme myös TorKK-postituslistan kautta sekä TorKK:n Facebookryhmissä.

Kaikki TorKK:n kurssit/koulutukset järjestetään  Vauhtikoira Areenalla, Matkailijantie 4, Tornio.

Koirien tulee olla rokotettu SKL:n rokotusmääräysten » mukaisesti.

Huom!  Viikkoryhmässä harjoittelu edellyttää Tornion Kennelkerho ry:n jäsenyyttä», seuran edustamista kyseisen lajin virallisissa ja epävirallisissa kilpailuissa tai kokeissa sekä voimassa olevaa hallimaksua» ja rekisteröityä kulkulupaa».

Tornion Kennelkerho ei vakuuta jäseniään ja harrastajiaan tapaturmien varalta, joten jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja on itse vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen ja kattava vakuutus harrastamiinsa koiraurheilulajeihin.

Jaoksen koulutusvastaavat:
Viikottaiset koulutusryhmät: Hanna-Maria Viippola, hannamaria.viippola (at) gmail.com
Kurssivastaava: Elina Lavikainen, elina.lavikainen (at) hotmail.com

Viikottaiset koulutusryhmät

Toko alo/avo/voi
Toko voi/evl
Rally-toko alo/avo
Rally-toko avo
Rally-toko mes
Nosework

Muut  koulutukset

Näyttelyharjoitukset

Näyttelyharjoitukset tiistaisin, klo 18.00-19.00. 

TorKK:n jäsenille, joilla hallin hallimaksu maksettuna, sekä tapakasvatus/rally-tokon/tokon /agilityn eskari/alkeis/jatkokurssilaisille ja koulutusohjaajille maksuton,  muut 8€/koira, lisäkoirat 5€. Maksetaan TorKK:n tilille » Kertamaksusta kuitti mukaan harjoituksiin.

Uutta! Viidenkerran harjoittelukortti, jos haluat lunastaa kortin itsellesi, niin toimi näin: Kortti maksetaan (30€) TorKK:n tilille FI13 5475 0020 2542 77, käytä viitenumeroa 60244. Kortti lunastetaan kuittia vastaan harjoitusten vetäjältä.

Tiedustelut: torkk.spkjaos (at) gmail.com