Avainfleksim

HUOM! Vauhtikoira Areenan avausjärjetelmää ollaan päivittämässä jonka johdosta uusia avainfleksim hakemuksia ei oteta vastaan. (7.6.2022)

———————————

Jokaisella koiraurheilukeskuksessa koiran kanssa harjoittelevalla jäsenellä sekä koulutusohjaajalla pitää olla oma voimassa oleva avainfleksim. Poikkeuksena tähän ovat spk- ja agilityjaoksen kurssilaiset, tapakasvatuskurssilaiset ja näyttelyharjoituksissa kävijät, jotka kyseisen ryhmän koulutusohjaaja päästää halliin sisälle.

Avainfleksimen toimitusaika on n. kaksi viikkoa

Kaikki avainfleksimiä koskevat tiedustelut avainvastaavalle:
Anni Keto, puh. 040 520 3106
sposti: avainvastaava (at) tornionkennelkerho.net

Ohjeita avainfleksimen hakemiseen

Täytä sähköinen avainfleksim hakemuslomake (linkki sivun alareunassa)  ja toimita kuitit avainfleksim-maksusta sekä voimassa olevasta hallimaksusta sähköisesti osoitteeseen avainvastaava(at)tornionkennelkerho.net.

Jos et pysty täyttämään sähköistä avainfleksim-hakemusta tai lähettämään liitteitä sähköisesti, ole yhteydessä s-postitse avainvastaavaan sopiaksesi avaimen toimittamisesta avainvastaava (at) tornionkennelkerho.net

Avainfleksimaksu on 30€ (sis. 20€ pantti sekä 10€ ohjelmointimaksu). Maksu on maksettava Tornion Kennelkerhon tilille Tornion Osuuspankki, IBAN: FI13 5475 0020 2542 77, merkitse maksun viesti-osioon avainfleksimaksu ja avaimen haltijan nimi.

Säännöt

Jokainen koiraharrastaja ”leimaa” itsensä fleksimellä sisään aina hallilla/kentällä käydessään. Avainfleksim toimii samalla koiraurheilukeskuksen hallimaksujen kontrolloijana ja käyttöasteen laskurina.

Avain on henkilökohtainen: Sitä ei saa lainata kenellekään!

Jos avainfleksi katoaa, ilmoita siitä välittömästi avainvastaavalle, jotta avain voidaan sulkea.

Avain voidaan sulkea myös, jos avaimen haltija ei maksa hallimaksuja,  Hallimaksusta ei lähetetä erillistä laskua, joten hallin käyttäjän on huolehdittava itse maksun ajallaan maksamisesta.

Avaimen haltijan on myös huolehdittava siitä, että maksaa myös seuran jäsenmaksun ajallaan. Myös avaimen väärinkäyttö (esim. lainaaminen) voi aiheuttaa avaimen mitätöimisen. Avaimen uudelleen käyttöön ohjelmoinnista peritään uusi ohjelmointimaksu 10€.

Avainfleksim-hakemus »