OHJEET TOIMITSIJOILLE

TORKK:N TAPAHTUMISSA KORONAN AIKANA

Toimistijalistat, kasaus-ja purkutalkooinfo ym lötyy sivun lopussa olevasta linkistä, lue tämä tiedoite ensin.

Kiitos ilmoittautumisestasi toimitsijaksi Tornion Kennelkerhon järjestämiin agilitykilpailuihin. Viikonlopun tuomarina toimii Tomas Berglund. Vastaavat koetoimitsijat lauantaina  Arja Meinilä p. 045 6355321, sunnuntaina Johanna Mattila p. 040 7185448.

Tapahtumassa noudatetaan Suomen Kennelliiton ja Aluehallintoviraston antamia koronaohjeita sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Vetoamme, että toimitsijana  noudatat annettuja ohjeita. 

Toimitsijat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan. Suomen Kennelliitto, Suomen Agilityliitto, Tornion kennelkerho, kilpailun toimitsijat tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista. 

Älä tule talkoisiin tai toimitsijaksi, mikäli sinulla tai perheenjäsenillä on flunssaa tai muita koronaan viittaavia oireita. Peru tulosi vastaavalle koetoimitsijalle mahdollisimman pian. 

Muista erityisesti huolehtia käsihygieniasta ja turvaväleistä. Hallissa on saatavilla useissa paikoissa käsihuuhdetta. Käsienpesumahdollisuus on ainoastaan kanttiinia vastapäätä, hallin pohjoispäässä. 

Pidä vähintään 2 metrin turvaväli aina kun se on mahdollista. Anna oviaukoista kulkiessasi riittävästi tilaa toisille.  Vältä turhaa oleskelua toimistossa, kanttiinissa ja vältä myös ruuhkaa ruokailussa taukojen aikana. 

Saat kasvomaskeja käyttöösi kanttiinista. Käytä hallissa sisällä ollessa maskia ja käytä sitä oikein. Suositus kasvomaskien käytöstä kansalaisille – Infektiotaudit ja rokotukset

Kanttiinissa on myynnissä 20 € hintaan yksittäispakattuja kasvomaskeja (50 kpl / pkt). Ostamalla paketin tuet TORKK:n toimintaa. Maksa mielellään tasarahalla tai  mobiiliyhteydellä. Jos olet jo tilannut maskeja lomakkeella, voit lunastaa ne kisoissa.

Ethän tuo halliin omia koiriasi tai ylimääräisiä ihmisiä. 

Suosittelemme koronavilkun käyttöä.

Tarkista toimitsijalistasta tehtäväsi ja kisojen aikataulu. Ole yhteydessä tarvittaessa  vastaavaan koetoimitsijaan. 

Kuuntele kuulutuksia.  

Tutustu hallin pohjapiirrokseen.  

Toimitsijainfo »